logo

KOBA-Sports Klienten

Suad Salihagic - FC Prishtina (Sulmues)


tl_files/Bilder/spieler/suad_salihagic.jpgTe dhëna personale

datëlindja: 08.07.1984
vendi i lindjës: Istog
nacionaliteti: Kosovarë
gjatësia: 185 cm
pesha: 74 kg
këmba: djathtas dhe majtas


Te dhënat e karrierës


Klubet:
2005-2008: KF Istogu
2008-deri sot: FC Prishtina

Ndeshjet/gola/asistimet 2008/09
Superliga: 26 / 10 / 6

Ndeshjet gjithsej ne Ligë:
Ndeshje / Gola Liga e parë: 11 / 25
Ndeshje/ Gola Superliga: 27 / 9

Lojra për kombëtaren:
Ndeshje/ Gola per Kosoven: 4 / 0

Meritat sportive:
2008: fitues i Kampionatit te Kosovës
2009: fitues i Kampionatit te Kosovës

IMPRESSUM | DESIGNED by studio67  &  stateART