logo

KOBA-Sports Klienten

Driton Dedinca - KF KEK (Mesfushor ofanzivë)


tl_files/Bilder/spieler/driton_dedinca.jpg

Te dhëna personale

datëlindja: 10.09.1989
vendi i lindjës: Prishtina
nacionaliteti: Kosovarë
gjatësia: 185 cm
pesha: 74 kg
këmba: djathtas dhe majtas


Te dhënat e karrierës


Klubet:
2002 - deri sot: KF KEK-u

Ndeshjet/gola/asistimet 2008/09:
Liga e parë: 23 / 6 / 5

Ndeshjet gjithsej ne Ligë
Ndeshje / Gola Liga e parë: 23 / 6
Ndeshje/ Gola Superliga: 16 / 3

Linqe: http://www.youtube.com/watch?v=2ljJRVuJ3Vw
IMPRESSUM | DESIGNED by studio67  &  stateART