logo

KOBA-Sports Klienten

Adriatik Alidemaj - FC Schaffhausen (Solmues)Te dhëna personale

datëlindja 02.04.1991
vendi i lindjës: Schaffhausen (Zvicerr)
nacionaliteti: Kosovarë dhe zvicerran
gjatësia: 180 cm
pesha: 73 kg
këmba: djathtas dhe majtas


Te dhënat e karrierës


Klubet:
2006 - deri sot: FC Schaffhausen U19

Ndeshjet/gola/asistimet 2008/09
12 / 5/ 2

Ndeshjet gjithsej ne Ligë:
Ndeshje / Gola Liga e parë: 12 / 5

IMPRESSUM | DESIGNED by studio67  &  stateART