logo

KOBA-Sports Klienten

Qemajl Elshani - KF Ferronikel (Mesfushor ofanzivë)


tl_files/Bilder/spieler/qemajl_elshani.jpg
Te dhëna personale

datëlindja: 28.06.1991
vendi i lindjës: Drenas
nacionaliteti: Kosovarë
gjatësia: 185 cm
pesha: 74 kg
këmba: djathtas dhe majtas


Te dhënat e karrierës


Klubet:
2004 - deri sot: KF Ferronikel Drenas

Ndeshjet/gola/asistimet 2008/09:
1. Liga: 11 / 0 / 4

Ndeshjet gjithsej ne Ligë:
Ndeshje / Gola Liga e parë: 11 / 0 / 4

IMPRESSUM | DESIGNED by studio67  &  stateART