logo

KOBA-Sports Klienten

Qendrim Jahaj - FK Istogu (Mesfushor ofanzivë)Te dhëna personale

datëlindja: 29.04.1994
vendi i lindjës: Istog
nacionaliteti: Kosovarë
gjatësia: 168 cm
pesha: 61 kg
këmba: djathtas dhe majtas


Te dhënat e karrierës


Klubet:
2005 - deri sot: KF Istogu

Ndeshjet/gola/asistimet 2008/09:
1. Liga: 6 / 4

Ndeshjet gjithsej ne Ligë:
Ndeshje / Gola Liga e parë: 8 / 4 / 3

IMPRESSUM | DESIGNED by studio67  &  stateART