logo

KOBA-Sports Team

Pronari:


tl_files/Bilder/kosove.jpg Emri: Kosove
Mbiemri:
Bajramaj
Datelindja:
06.Juli.1971
Gjendja familjare:
i martuar,
baba i nje quni
Qysh herët ishte për Kosovë Bajramaj e cart, që karriera e ti, do të jetë e mirëfillët me boten e sportit, konkretishtë
në drejtim te Sport-Managementit.

Karriera
  • Studimet e ekonomisë pranë Universitetit te Kölnit. Me degët speziale: Marketing, Tregti e
    Distribution, si dhe skencat politike.
            Diploma: Diplom – Kaufmann
  • Studimet e Sportmarketing- dhë Sportmanagement në IST Düsseldorf.
            Diploma: Sportmarketing-Manager (IST) (IST)
  • Trainer – B – Lizenz pranë DFB (UEFA –B-Level)
  • Praktika tek agjentura më famë „ans Sport GmbH" në Mönchengladbach ( pronari Norbert Pflippen)

Scouting:


Gani Metaj
- Sekcioni: Kosovë & Shqipëri

Kemajl Slihagic
- Sekcioni: Kosovo & Mali i zi

Terthorien Kandja
- Sekcioni: Kamerun & Togo

Sean Burke
- Sekcioni: Irland

IMPRESSUM | DESIGNED by studio67  &  stateART