logo

KOBA-Sports Kontakt

Kështu na kontaktoni.


Nesë keni ndonjë pyetje, porosi ose doni me marrur informata tjera lidhur me neve dhe veprimtarin tonë, atëhërë
na kontakto përmes e-Mailit info@koba-sports.com, telefonit ose telefaxit. Ju lutemi plotesojeni kontaktformularin.
Ne do ju lajmrohemi menjëhërë.

 

KOBA Sports

Dipl. Kfm. Kosove Bajramaj
Heidekaul 33
50968 Köln
Gjermani


Mobil.: +49 151 21250835
Fon.:   +49 221 45366444
Fax.:   +49 221 45366445

 


Plotësoje formularin kompletë!


*
*
*
*
* Please calculate 9 plus 3.
 
 
IMPRESSUM | DESIGNED by studio67  &  stateART