logo

KOBA-Sports Home

FC Lustenau feston!Lustenau, 01.06.09

tl_files/Bilder/spieler/lukas_katnik.jpgFC Lustenau, ekip në të cilin aktualisht inkuadrohet Lukas Katnik e realizoj planin e parashikuar.
Mbetja në Ligën e parë te Austrisë tani me është realitet.

KOBA i uron Lukas Katnik dhe i deshiron njëkohësisht gjdo të mira.

Go back

IMPRESSUM | DESIGNED by studio67  &  stateART