logo

KOBA-Sports Home

Katnik shenon golin e parë si profiLustenau, 20.07.09
tl_files/Bilder/spieler/lukas_katnik.jpg

Lukas Katnik ka shenuar ne matchin kunder Austria Wien Amateure per hërë te parë si futbollist profesional. Ai deri me tani është aktivizua ne 26 ndeshje për ekipin e ti FC Lustenau ne Ligës se parë te Austrisë.

KOBA e përgëzon Lukas Katnik dhe i deshiron matutje suksese.

Go back

IMPRESSUM | DESIGNED by studio67  &  stateART