logo

KOBA-Sports Home

Mirë se vjen Milot BerishaKaiserslautern, 22.04.09

Milot Berisha ka vendosur te bashkpunoj më KOBA Sports.
Neve e ndijem veten krenar, qe ky lojtar ka marrur këtë vendim dhe shpresojmë,
që se bashku do ti mundësojm Milotit një te ardhme te suksesheshmë.

Go back

IMPRESSUM | DESIGNED by studio67  &  stateART