logo

KOBA-Sports Home

Salihagic humbi në finalen e kupës se KosovësPrishtina, 12.06.09
 tl_files/Bilder/spieler/suad_salihagic.jpg
FC Prishtina dhe sulmuesi i saj Suad Salihagic ka pësuar ne kuadër te finales e kupës se Kosovës një disfatë me rezultat 1:2 kundër FK Hysit.

Kështu qe Prishtina nuk ka më mundesi ta fitoj Double-in, pra titullin kampione dhe fituese i kupës nationale.

Go back

IMPRESSUM | DESIGNED by studio67  &  stateART