logo





KOBA-Sports Home













SSV Reutlingen 05 mbetët ne Regionalliga



Reutlingen, 03.06.09
 tl_files/Bilder/spieler/alban_meha.jpg
Alban Meha dhe skuadra e ti SSV Reutlingen 05 e ka siguruar mbetjën në Regionalliga Süd disa gjiro para se të mbaroj kampionati.

KOBA i uron Albanit dhe i deshiron njëkohësisht gjdo të mira për sezonet e ardhëshëme.

Go back





IMPRESSUM | DESIGNED by studio67  &  stateART