logo

KOBA-Sports Home

Valonis Kadrijaj ka shenuar golin e pare si profesionalistUnterhaching, 05.02.11

Valonis Kadrijaj ka shënuar në ndeshjën kundër VfR Aalen golin e parë si futbollist profesional. Valonisi deri me tani është aktivizua ne 5 ndeshje për ekipin e ti SVgg Unterhaching ne Ligën e tretë gjermane.

KOBA e përgëzon djaloshin e talentuar kosovar dhe i deshiron matutje suksese

Go back

IMPRESSUM | DESIGNED by studio67  &  stateART