logo

KOBA-Sports Home

Valonis Kadrijaj nenshkroj Kontrakt profesionaleUnterhaching, 24.01.2011

Sulmuesi 18 vjeqari me origjine kosovare Valonis Kadrijaj ka nenshkruar kontrat profesionale me skuadren bajuware SpVgg Unterhaching. Kontrakti me skuadren e liges se trete gjermane ka nje kohezgjatje deri me 30.06.2012.

KOBA e pergezon Valonisin dhe i deshiron suksese pergjate sezonin aktual.

Go back

IMPRESSUM | DESIGNED by studio67  &  stateART