logo

KOBA-Sports Klienten

Visar Berisha - FC Prishtina (mbrojtes)tl_files/Bilder/spieler/visar_berisha.jpgTe dhëna personale

datëlindja: 07.12.1986
vendi i lindjës: Therandë
nacionaliteti: Kosovarë
gjatësia: 181 cm
pesha: 73 kg
këmba: djathtas dhe majtas


Te dhënat e karrierës


Klubet:
2006-2009: FC Prishtina
2009-deri sot: FC Winterthur (Challenge League ne Zvicërr)

Ndeshjet/gola/asistimet 2008/09:
Ndeshje/ Gola Superliga: 15 / 2
Ndeshje/ Gola Challenge League: 9 / 1

Ndeshjet gjithsej ne Ligë:
Ndeshje / Gola Superliga: 46 / 7
Ndeshje/ Gola Challenge League: 9 / 1

Lojra për kombëtaren:
Ndeshje/ Gola per Kosoven: 5 / 0

Meritat sportive:
2008: fitues i Kampionatit te Kosovës
2008:Futbollisti i vitit 2008 ne Kosovë

IMPRESSUM | DESIGNED by studio67  &  stateART